alt

Замовити технічний паспорт у КП «БТІ» можна в режимі онлайн

  • 19 січня 2018
  • 09:48
Замовити технічний паспорт у КП «БТІ» можна в режимі онлайн

Комунальне підприємство «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» запровадило онлайн-сервіс, що дозволяє дистанційно замовляти проведення технічної інвентаризації нерухомого майна.

Алгоритм оформлення заявки та її оплати в онлайн-режимі здійснюється всіма доступними в Україні способами дистанційної авторизації, зокрема, за допомогою банківської карти або електронного цифрового підпису.

Замовити технічний паспорт можна на сайті. Наразі послуга доступна для об'єктів нерухомого майна загальною площею до 500 м кв.

Після авторизації заявнику необхідно в онлайн-режимі надати документ, що підтверджує право власності на об'єкт. Система сервісу підприємства підтримує як скан, так і фото документа, зроблене мобільним телефоном. Оплатити послугу можна також будь-яким зручним способом: за допомогою банківської карти, через термінали оплати і навіть скористатися розстрочкою від банків, які їх надають.

Додатково можна замовити кур'єрську доставку готового документа додому - при цьому до оплати буде виставлена загальна сума, включаючи доставку.

Термін виконання замовлення становить від 1 до 10 днів, відповідно до чого коливається і вартість послуги. Після оформлення замовлення на електронну пошту клієнта приходить посилання, за яким можна відстежити статус виконання замовлення.

Останні новини

Всі новини