alt

У Харкові пройшов майстер-клас для бізнесменів-початківців

  • 30 грудня 2018
  • 10:35
У Харкові пройшов майстер-клас для бізнесменів-початківців

Майстер-клас для представників бізнесу «БТІ 2.0: Кращий кейс реінжинірингу комунальної структури» пройшов 27 грудня в хабі соціальної активності «Студія 42».

На заході йшлося про те, як підвищити виробничу потужність підприємства, скоротити витрати і зробити його ефективним на прикладі комунального підприємства «Харківське міське БТІ». Одним із спікерів майстер-класу виступив директор Департаменту реєстрації Олег Дробот, який презентував поетапний план змін і перетворень, що проводяться на підприємстві. 

Він зазначив, що бізнес-підхід до ведення господарської діяльності - новий формат роботи для комунальної сфери в цілому, при цьому практика довела, що даний експеримент був успішним.

«На початку минулого року штат співробітників БТІ становив 220 осіб, сьогодні там працює 101 співробітник. При цьому кількість виконаних замовлень збільшилася на 30%, а середня зарплата співробітників зросла майже вдвічі», - підкреслив Олег Дробот.

За його словами, за півроку роботи з впровадження на підприємстві бізнес-інструментів підвищилася задоволеність клієнтів, крім того, була повністю виключена можливість корупції.

Також Олег Дробот зазначив, що робота з реінжинірингу БТІ триває, і всі впроваджені зміни ляжуть в основу при створенні першого в Україні Єдиного міського сервісного центру в сфері операцій з нерухомістю.

 

Останні новини

Всі новини