alt

У харківському БТІ пройшли пожежні навчання

  • 26 жовтня 2018
  • 16:30
У харківському БТІ пройшли пожежні навчання

Навчання з відпрацювання заходів пожежної безпеки пройшли сьогодні, 26 жовтня, в будівлі Центрального універмагу, в приміщенні КП «Харківське міське БТІ».

За легендою, в підвальному приміщенні будівлі відбулося загоряння, внаслідок чого у фронт-офісі БТІ почалося задимлення. Для імітації задимлення рятувальники запустили штучний дим. Співробітники БТІ евакуювали всіх відвідувачів - близько 50 осіб, передали виклик на пульт, натиснувши тривожну кнопку, повідомили про загорання телефоном і знеструмили приміщення. 

Як повідомив директор Департаменту реєстрації Олег Дробот, співробітники фронт-офісу БТІ не знали про те, що будуть проводитися навчання. «Ми систематично проводимо внутрішні інструктажі для співробітників за правилами дотримання пожежної безпеки, але подібні навчання в ситуації, повністю наближеній до реальності, провели вперше. Після навчань будуть підбиті підсумки, рятувальники вкажуть нам на можливі недоліки в поведінці співробітників у таких ситуаціях», - зазначив Олег Дробот.

Також він підкреслив, що подібні заходи проводитимуться тепер регулярно. «Вдячний нашим заявникам за розуміння, ми завдали їм деякі незручності, але постаралися організувати роботу таким чином, щоб на вулиці люди перебували не більше 10 хвилин», - зазначив Олег Дробот.

Як повідомив заступник начальника оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у Харківській області Олексій Сіренко, головне завдання персоналу БТІ - вчасно передати інформацію рятувальникам, порахувати відвідувачів і провести їх евакуацію - була виконана.

Всього в навчаннях було задіяно 15 осіб особового складу ГУ ДСНС у Харківській області та 4 одиниці спецтехніки.

Останні новини

Всі новини