alt

У Харкові готується до відкриття тимчасовий офіс БТІ

  • 8 версеня 2017
  • 14:48
У Харкові готується до відкриття тимчасовий офіс БТІ

Новий фронт-офіс КП «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» буде незабаром відкритий на 1-му поверсі Центрального універмагу (ЦУМ, пл. Павлівська, 1/3).

Про це сьогодні, 29 серпня, повідомив директор Департаменту реєстрації Олег Дробот.

Він нагадав, що торік у будівлі БТІ (пл. Павлівська, 4) почалася реконструкція, на час якої фронт-офіс підприємства (приміщення для прийому громадян) був перенесений на вул. Полтавський Шлях, 11, де знаходиться Центр надання адміністративних послуг Новобаварського району.

«Але практика показала, що всіх замовників БТІ і відвідувачів ЦНАП досить складно приймати в одному приміщенні. Тому було ухвалене рішення знову перенести фронт-офіс БТІ на площу Павлівську, але в іншу будівлю, і при цьому запропонувати харків'янам нові стандарти обслуговування. Так, ми впровадимо новий розширений перелік послуг, з'явиться система електронної черги і можливість оплатити всі послуги підприємства в терміналах самообслуговування. У новому фронт-офісі будуть облаштовані окремі зони очікування, обслуговування громадян, безкоштовних і платних консультацій з питань нерухомості, а також видачі результатів», - зазначив Олег Дробот.

За його словами, час роботи фронт-офісу збільшать: крім будніх днів він також працюватиме в суботу. При цьому терміни надання послуг громадянам істотно скоротяться.

«Ми також відійдемо від самостійного заповнення бланків і заяв замовниками - всі документи при замовленні тієї чи іншої послуги оформлятимуться працівником офісу. Крім того, буде відкрита телефонна «гаряча лінія», на якій усі охочі зможуть отримати інформацію або залишити відгуки, почне роботу оновлений сайт. Згодом ми подивимося, наскільки цей офіс буде затребуваний харків'янами, і, можливо, він залишиться в цьому місці після реконструкції будівлі БТІ», - розповів Олег Дробот.

Зараз у новому фронт-офісі БТІ проводяться ремонтні роботи і приготування до відкриття, яке планується приблизно через два тижні.

Останні новини

Всі новини