alt

Інформація для співробітників КП «БТІ»

  • 5 августа 2022
  • 17:30
Інформація для співробітників КП «БТІ»

Шановні колеги !

(інформація для співробітників Комунального підприємства «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» Харківської міської ради (далі – КП «БТІ») з якими станом на 05.08.2022 року призупинена дія трудових договорів)

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та введенням воєнного стану на території України із 24 лютого 2022 року, відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», КП «БТІ» після майже повного призупинення діяльності на теперішній час робить все можливе для того, щоб забезпечити її часткове поновлення та недопущення припинення діяльності підприємства у майбутньому.

З працівниками, які залишились у місті Харків, за згодою сторін поновлена дія трудових договорів і вони продовжують працювати та виконувати свої трудові обов’язки у нинішньому форматі діяльності КП «БТІ».

Частина наших колег переїхала в інші міста України та інші країни. Зв'язок з деякими співробітниками втрачено.
Підприємство має плани щодо подальшої діяльності, зокрема, з розширення видів виконуваних робіт, а задля цього ми маємо розуміти скільки нас у команді та Вашу зацікавленість у подальших трудових відносинах з КП «БТІ». 

Тому, через наш офіційний сайт: dr.city.kharkov.ua прошу вказаних працівників, які, на теперішній час, відсутні/повернулися у м. Харків та/або евакуювалася в інші міста України чи інші країни, до 15.08.2022 року повідомити КП «БТІ» одним з наступних способів: зателефонувавши або направивши СМС повідомлення за телефоном 0800304307 або направивши лист на електронну адресу КП «БТІ»: [email protected] наступну інформацію:

  • власне актуальне територіальне місцезнаходження;
  • заплановані строки повернення до міста Харкова (якщо до теперішнього часу працівник не повернувся);
  • наявність бажання поновлення дії трудового договору з КП «БТІ».

Відповідно до п.2 ч.1 ст. 13 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» прошу у строк до 15.08.2022 року визначитись щодо дати поновлення дії трудового договору або припинення трудових відносин з КП «БТІ» та надіслати на електронну адресу підприємства [email protected] відповідну заяву про припинення трудового договору з КП «БТІ» або про скасування призупинення дії трудового договору. Звертаємо, Вашу увагу, що у разі неотримання заяви до 15.08.2022 року трудовий договір з таким працівником буде розірваний (припинений) за ініціативи власника або уповноваженого ним органу з підстав та у порядку, передбаченому діючим законодавством України.

В.о. директора
Комунального підприємства 
«Харківське міське бюро технічної інвентаризації» 
Харківської міської ради
Євген ПОЗНЯКОВ

Последние новости

Всі новини